FK TOTEN INVITERER TIL SYLJUÅSEN FOTBALLSKOLE I SOMMER

 Vi i FK Toten gjentar suksessen fra foregående år og arrangerer fotballskole for barn i alderen 8 til 14 år. Som i fjor vil vi arrangere to fotballskoler i sommerferien med følgende datoer:

24. - 27. juni - mandag til torsdag den første uka av sommerferien (uke 26)

12. - 14. august - mandag til onsdag den siste uka i sommerferien (uke 33)

Fotballskolen vil i utgangspunktet være på Østre Toten Idrettspark kl. 09.00 til 15.00, men om det blir veldig mange påmeldte vil vi trolig måtte flytte ned til Lena Stadion. Info om det vil bli gitt på et senere tidspunkt. Det blir matpause i klubbhuset midt på dagen, og innlagte pauser underveis i løpet av dagen.

Lars Johan Kollshaugen, trener for vårt A-lag i 4. divisjon og lærer ved Grande skole, er hovedansvarlig for fotballskolen på samme måte som i fjor. Lars Johan vil også i år ha med seg spillere fra A-laget og spillere fra G19, J17, G16 og J15 i gjennomføringen. I tillegg vil øvrige trenerressurser i klubben være tilstede i løpet av uken. Gruppene deles i utgangspunkt inn etter årskull og det blir egne grupper for jentedeltakere på fotballskolen. 

Hovedmålene med fotballskolen er:

- Skape positive fotballopplevelser

- Skape gode holdninger og relasjoner på og utenfor banen

- Lære noen grunnprinsipper om fotballspillet

- Ingen prestasjonskrav

Deltakeravgiften er 990 kr. for uke 26 og 650 kr. for uke 33. Dette inkluderer mat og drikke alle dager, samt t-skjorte og drikkeflaske til hver av deltakerne. T-skjorte og drikkeflaske er inkludert den første uken (uke 26). Pris for begge uker er satt til 1.550 kr.

Steffen Sommerstad er kontaktperson hos oss for det praktiske rundt fotballskolen, mens John Anders Hoel er kontaktperson for påmeldingene. Påmelding skjer på linken til Superinvite under, der et daglig program for fotballskolen fremgår. I registreringen av deltakerne angis det ønsket størrelse på t-skjorte. For at vi skal kunne bestille riktig antall drikkeflasker, samt riktig størrelse på t-skjorte til alle, håper vi å få inn påmeldingen din senest søndag 2. JUNI.

Link til Superinvite