Vellykket Romjulscup i Totenhallen

Fredag 27. desember arrangerte FK Toten Romjulscup i Totenhallen. I gutteklassa var det 10 påmeldte lag, i juniorklassa deltok seks lag, mens det i jenteklassa dessverre var for få påmeldte. Aktiviteten var stor fra morgen til kveld i begge hallene, og det ble i ialt spilt 47 kamper.

I gutteklassa vant FC Vind og FK Toten 1 hver sine puljer og møtte henholdsvis FC Utlendinga og Raufoss 1 i semifinalene. Vind vant den ene semifinalen på straffer, mens Raufoss vant seminfinalen mot FK Toten med ett mål. Finalen mellom Vind og Raufoss ble en jevnspilt affære, men Vind trakk til slutt det lengste strået med seier 2-1.

I juniorklassa endte Vind og FK Toten 2 på de to første plassene i puljespillet og møttes dermed i finalen. Vind var her det beste laget, og tok en klar 5-1 seier. Reinsvoll og Raufoss endte på de to neste plassene i juniorklassa.

Romjulscupen ble et vellykket arrangement, og i tillegg til spillerne som deltok var mange tilskuere innom i løpet av dagen. Vi satser derfor på å gjenta turneringa neste år, og å gå ut i god tid med invitasjon for å få med enda flere lag, også på jentesida. Årets Romjulscup frister til gjentakelse!