Pål Tallerud gir seg som hovedtrener


Pål Tallerud har etter eget ønske besluttet å gi seg som hovedtrener for FK Totens A-lag i 3. divisjon. Hovedårsaken til dette er at han mener det beste for klubbens muligheter til å holde plassen i 3. divisjon er å få inn nye impulser i spillergruppen.

“For meg vil klubben alltid gå foran den enkelte spiller og trener, så når jeg mener det beste for klubben er å slippe noen andre til så er det riktig for meg å gi meg.” forteller Pål.

Pål har siden 2016 vært hovedtrener for vårt A-lag og før dette trener for vårt G-16 lag. Gjennom disse årene har Pål gjort en fantastisk jobb for FK Toten. Den dedikasjonen og det engasjementet Pål har vist for klubben er uten sidestykke. Vi ønsker derfor å takke Pål så mye med innsatsen over disse årene. Vi er sikre på at vi fortsatt vil se Pål i gangene på klubbhuset og vi håper vi kan se Pål i en annen rolle i klubben på sikt.

Frem til vi finner en permanent trenerløsning for vårt A-lag vil assistenttrener Lars Johan Kollshaugen lede vårt 3. divisjonslag.

Ta kontakt med Sportslig Leder, Steffen Sommerstad, for eventuelle spørsmål.

Hilsen

Styret i FK Toten