Fotballskole i høstferien

 FK TOTEN INVITERER TIL SYLJUÅSEN FOTBALLSKOLE I HØSTFERIEN

10. - 12. OKTOBERVi i FK Toten ønsker å invitere barn i alderen 7 til 14 år til fotballskole mandag til onsdag i høstferien. 


Fotballskolen foregår ved Østre Toten Idrettspark kl. 09.00 til 15.00 mandag 10. til onsdag 12. oktober. Det blir matpause i klubbhuset vårt midt på dagen, og innlagte pauser underveis i løpet av dagen. Deltakeravgiften er 800 kr. for de tre dagene. Dette inkluderer mat og drikke alle dager, samt Hummel- treningsoverdel og drikkeflaske til hver av deltakerne.


Lars Johan Kollshaugen, trener for vårt a-lag i 3. divisjon og lærer ved Grande skole, er hovedansvarlig for fotballskolen på samme måte som ved sommerens fotballskole. Lars Johan vil ha med seg andre spillere fra A-laget og yngres lagene våre i gjennomføringen.


Silje Taralrud Flesvik er kontaktperson hos oss for det praktiske rundt fotballskolen, mens John Anders Hoel er kontaktperson for påmeldingene. Påmelding skjer på linken til Superinvite under, der du før du melder på kan lese litt mer om fotballskolen vår. I registreringen av deltakerne angis det ønsket størrelse på T-skjorte og ball. For at vi skal kunne bestille riktig antall fotballer og drikkeflasker, samt riktig størrelse på T-skjorte til alle, håper vi å få inn påmeldingen din senest TORSDAG 15. SEPTEMBER.

 

Link til Superinvite

 

Vi håper å se deg på fotballskolen vår i høstferien!Tusen takk til vår samarbeidspartner Syljuåsen - lokalentreprenøren i Mjøsområdet - som er med å legge til rette for et godt aktivitetstilbud for barn og unge i lokalsamfunnet!