Kampdag 3 i Cup No.1

 Nok en dag med kamper er over i Frederikshavn. I dag har det vært noe færre kamper, med fridag for enkelte av våre lag. Dagen har bydd på både oppturer og nedturer.

Jenter 15 møtte Runar IL fra Sandefjord i kvartfinalen i A-sluttspillet i kveld. Dessverre for jentene våre ble det bråstopp i denne kampen. Runar IL vinner 3-0, og J15 er med dette ute av årets turnering. Likevel har det vært mange gode prestasjoner og flere seiere i løpet av turen. Vi gratulerer og ønsker Runar IL lykke til videre i sluttspillet. 

Jenter 17 spilte sin siste kamp i gruppespillet i dag tidlig. Motstanderen i denne kampen var Ås IL. Jentene taper denne kampen 1-2. Selv for et tap blir de nummer to i gruppen, og er med det klare for A-sluttspill. Her møter de amerikanske Toca Juniors FC til semifinale klokken 14:30 i morgen.

Gutter 15 ble allerede i går klare for kvartfinale i A-sluttspillet etter sin gruppeseier. I dag har det vært kampfri for laget. Dagen har blitt brukt til å lade batteriene, med blant annet volleyball på stranden. Morgendagens kvartfinale spilles mot Scandia United Soccer Academy fra USA klokken 09:30. Vinneren av denne kampen spiller semifinale 13:30 samme dag. 

Gutter 16 endte som nummer tre i gruppespillet. Med det spiller de kvartfinale i B-sluttspillet mot Strandby United fra Danmark klokken 09:30 i morgen. Vinnes denne kampen spiller de semifinale 12:30 senere på dagen. Dagen i dag har i likhet med gutter 15 bestått av lading av batteriene med volleyball på stranda, ettersom de også har hatt kampfri i dag. 

Gutter 17 avgjorde sin gruppe i går, og stakk av med gruppeseieren. Dette laget her har også hatt kampfri i dag. I morgen er det klart for kvartfinale i A-sluttspillet klokken 10:30. Motstanderen i denne kampen er det amerikanske laget Scandia United Soccer Academy. Vinner de denne kampen er de klare for semifinalen, som spilles 14:30 samme dag. 

Gutter 18 spiller dobbel serie i gruppespillet, som ender i en finale mellom de to beste lagene på lørdag. I dag har de tatt full pott i sine to kamper. I dagens første kamp slo de Gresvik IF 1-0. Kampen etter møtte de det danske laget Understed IF. Her vant guttene 3-0. I morgen spiller de sine to siste kamper i gruppespillet. Foreløpig ser det lovende ut for en plass i finalen på lørdag. 

Nå drar det seg virkelig til i turneringen. J15 er ute for denne gang, men restene av lagene har fortsatt alt å spille for. Vi går for gull. Heia Toten!