E-sport i FK Toten

 Vi i FK Toten kan med glede informere om at vi utvider vårt tilbud i klubben med E-sport. E-sport blir stadig mer og mer utbredt blant barn og unge, og om ikke så lenge vil vi utvide vårt tilbud med dette til nye og eksisterende medlemmer. Klubben er opptatt av mangfold og utenforskap, og med dette håper vi å skape en arena som inkluderer enda flere barn og unge i området. Les mer om dette i artikkelen fra Totens Blad: https://www.totensblad.no/2023/nyheter/utvider-tilbudet-sitt-med-e-sport-det-vil-inkludere-flere/

En stor takk rettes til Totens Sparebank for støtten vi har fått til å realisere dette prosjektet. Denne støtten gir oss muligheten til å opprette et tilbud av god kvalitet for barn og unge innen E-sport. Vi gleder oss til fortsettelen!

Med dette er det bare å følge med på oppdateringer fra klubben sin side, så vil det fremover komme mer informasjon rundt tilbudet og når vi setter i gang for fullt. Hvis du har flere spørsmål rundt vårt nye tilbud, eller om du har lyst til å bli med i etableringen, så er det bare å ta kontakt med Sander Harefallet på telefon 977 59 080. Vi ser frem til å høre fra deg!