Trenerteamet på plass for J17!

For kort tid siden kunne vi ønske forrige sesongs Kapp/Lena J15 velkommen inn i FK Toten.

Vi kan nå med stor glede annonsere at vi har fått plass et solid trenerteam rundt dette laget. Hovedtrenerne for laget neste sesong blir Benedikte Sand Birkelund og Mia Schjerve Giæver. Dette er to unge engasjerte trenere som har en lang spillerkarriere bak seg hvor Benedikte har spillererfaring fra blant annet Vålerenga, Lyn, Raufoss og Fart, mens Mia har spilt på Raufoss en rekke år. En fellesnevner for begge er at de har landskamper på aldersbestemt nivå. Så vidt redaksjonen kjent er dette de eneste trenerne i klubben med landslagskamper på aldersbestemt nivå. Begge er fortsatt aktive innen fotballen og spiller for Skreias damelag i 3. divisjon. I tillegg til å være habile fotballspillere uttrykker begge en entusiasme for å utvikle seg som trenere. Vi er derfor veldig godt fornøyd med å knytte til oss disse i teamet rundt J17.

Foruten Benedikte og Mia har vi et sterkt assistenttrener-/laglederteam som kjenner jentene godt i Ole Morten Aaslund og Anders Inderberg. I tillegg vil klubbens keepertrener, Erik Gran, være en ressurs for laget.

Gjengen med jenter som nå er blitt en del av FK Toten teller 18 stykker. Det er en veldig sosial og aktiv gjeng, med mange som er aktive med både håndball og fotball. På tross av at det i utgangspunktet er en solid og god gjeng ønsker vi veldig gjerne og tiltrekke oss flere jenter i relevant aldersgruppe. 

Etter jul vil J17 trene på ØTIP følgende dager:

  • Tirsdager kl. 15.30-17.00

  • Fredager kl. 16.00-17.30

Vi vil inntil videre legge til rette for at dette er åpne treninger for spillere i aldersklassen (06 og 07). Vi ønsker at dere tar kontakt med trener Benedikte Birkelund (tlf: 464 22 790) dersom dette er aktuelt. Står dere som spiller i en annen klubb ber vi dere i forkant avklare gjestetrening med egen klubb.

Benedikte og Mia, velkommen så mye til FK Toten!

F.v.: Mia Schjerve Giæver og Benedikte Sand Birkelund


Denne flotte gjengen ønsker seg flere lagvenninner!