Trenerteam og sesongoppkjøring i gang for G19

Det har vært klart en stund at Geir Grønstad fortsetter som hovedtrener for juniorlaget vårt. Dette var viktig for å sikre kontinuitet i treningsarbeidet i gruppa. For å være enda bedre rustet for den kommende sesongen har vi nå styrket trenerteamet med Kristian Aspelien. Kristian er utdannet lærer og har ansvar for Fotball- og FIFA-linja på Toten Folkehøgskole. Han har UEFA B trenerkurs og lang erfaring som trener i blant annet Tiller, Kolbu KK og Raufoss Fotballakademi. Kristian er nytt bekjentskap i FK Toten og vi ser frem til samarbeidet. Vi ønsker Kristian velkommen til oss!

Juniorlaget vårt er godt i gang med sesongoppkjøringen, og er påmeldt til kvalik om spill i kretsens elitepulje. Gruppa består av en solid stamme fra fjorårets juniorlag, i tillegg til flere nye førsteårs juniorer som er kommet opp fra G16-laget vårt. På trenersiden kommer også Håkon Svellet og Sander Imerslund Harefallet til å være innom av og til, på samme måte som i fjor.

I tillegg til seriespill for G19 vil juniorspillerne være aktuelle for seniorlaget vårt i 5. divisjon. Vi har med det et tilbud som gir gode utviklingsmuligheter for hver enkelt spiller i juniorgruppa vår.