Turnering sommeren 2021Det ser vanskelig ut å arrangere fotballturneringer denne sommeren, og særlig turneringer som involverer overnattinger for de deltakende lagene. 
Vi i FK Toten har som kjent alltid deltatt på Skaw Cup i Skagen, men vi har lenge visst at det å delta på en turnering i Danmark denne sommeren kunne bli vanskelig for lag fra Norge. Vi ønsket likevel lenge å holde muligheten åpen, i tilfelle situasjonen skulle forandre seg raskt i postiv retning. Skaw Cup planla gjennom vinteren en liten turnering tilpasset alle smittevernregler, men måtte i begynnelsen av mai innse at overnattingsmulighetene på skole for deltakerne ikke var tilstrekkelig til å kunne gjennomføre som planlagt. Skaw Cup 2021 ble derfor avlyst, og vi i FK Toten krysser istedet fingrene for at vi igjen kan besøke Skagen med flest mulig lag, spillere og foreldre sommeren 2022.

Vi sonderte i begynnelsen av april mulighetene for deltakelse i en turnering i Norge. Valget falt da på Sandarcupen i Sandefjord, den samme turneringen som Lena IF og Kapp IF hadde planlagt å delta i med flere av sine lag. Vi i FK Toten meldte derfor helt uforpliktende på ett lag i G16 og to lag i G19 til Sandarcupen, som var planlagt i perioden fredag 13. til søndag 15. august. Onsdag 26. mai mottok vi beskjed om at også Sandarcupen er avlyst denne sommeren. Dette basert på en helhetsvurdering, men det var visstnok særlig kravene til overnatting som var utslagsgivende. Vi i FK Toten synes selvfølgelig at dette er synd, men har uansett forståelse for beslutningen. Dette medfører dessverre at det ikke blir noen turnering på lagene våre denne sommeren. Vi får istedet se på hvilke muligheter som finnes når seriespillet er ferdig til høsten.