Kampdag 2 i Cup No.1

Nok en dag med kamper er over i Danmark. Som i går har det vært mange seiere og gode prestasjoner. Noen av lagene våre er allerede klare for sluttspill. 

Jenter 15 åpnet turneringen med èn seier og ett tap i går. I dag har de spilt to kamper. Dagen åpnet med en kjempekamp av jentene mot det danske laget Bangsbo Freja. Her ga de seg ikke før det sto hele 9-0. I andre kamp for dagen var motstanderen rogalandslaget Ålgård FK. Her fortsatte jentene storspillet og vant 5-1. Med disse resultatene ender de som nummer to, og er klare for kvartfinalen i A-sluttspillet. Motstanderen der blir avgjort i morgen.

Jenter 17 fikk en god start med seier i gårsdagens eneste kamp. I dag var motstanderen IF Skjold Sæby, som også vant sin kamp i går. Dagens kamp endte 1-1. Med dette resultatet topper jentene tabellen med bedre målforskjell, før den siste kampen i gruppa i morgen. 

Gutter 15 åpnet gårsdagen med seier i deres eneste kamp. I dag sto hele tre kamper på programmet. Dagen åpnet med storseier mot Sarpsborg-laget Tune IL. Resultatet ble 5-0. I den andre kampen ventet tøffere motstand i fra Klepp IL. Rogalandslaget ble hakket for sterke og vant 0-1. I dagens siste kamp var det klart for polsk motstand i Kaszubia Studzienice, som var ubeseiret. Her vinner våre gutter 1-3, og vinner med det også gruppa. Dermed blir det kvartfinale i A-sluttspillet mot amerikanske Scandia United Soccer Academy.

Gutter 16 tapte sin åpningskamp i går, men fikk en vesentlig bedre start på dagen i dag. I deres første kamp for dagen møtte de det danske laget Strandby United. Her vinner guttene 2-0. I dagens andre og siste kamp var motstanderen Ås IL. Laget fra Ås ble for sterke i denne kampen, og vant 0-2. Med èn seier ender de som nummer tre i gruppa, og spiller med det kvartfinale i B-sluttspillet. Motstander er ikke avgjort enda.

Gutter 17 sto med full pott på to kamper etter en kjempestart i går. I dag åpnet de med kamp mot det finske laget Paimion Haka. Guttene tar et knepen 1-0 seier, og hadde med det tre strake seiere. Den siste kampen for dagen ble spilt mot danskene i Bangsbo Freja. Kampen ender 1-1. Med dette vinner de sin gruppe, og er klar for kvartfinale i A-sluttspillet. Motstander her blir avgjort i morgen.

Gutter 18 sto også med full pott etter de to kampene i går. Dagen i dag startet dessverre tyngre for våre gutter. Det danske laget Bangsbo Freja ble for sterke, og vant 1-2. Dagens siste kamp ble spilt mot Ferkingstad IL fra Karmøy, som toppet tabellen før kampen. Gutta vinner kampen 2-1, og tar dermed over tabelltoppen. Her gjenstår det fortsatt flere kamper i gruppespillet, da det spilles dobbel serie. 

Nok en dag med mange gode resultater. I morgen starter noen av lagene sluttspillet, hvor det er vinn eller forsvinn. Vi gleder oss. Heia Toten!