Kampdag 1 i Cup No. 1

  I dag, tirsdag var det klart for turneringens første kampdag. Alle våre lag har vært i aksjon i løpet av dagen. 

Jenter 15 spilte sin første kamp i turneringen mot Store Bergan IL fra Sanderfjord. Her fikk de en drømmestart på turneringen, og vant kampen 1-0. På kvelden spilte de nok en kamp, denne gangen mot Marin FC fra USA. De amerikanske jentene ble for sterke tilslutt og vant 4-2. 

Jenter 17 åpnet turneringen mot Rogalandslaget Ålgård FK. Dette var jentenes eneste kamp for dagen. Kampen ble en kjempestart på turneringen, og jentene ga seg ikke før det sto 5-1 på resultattavla. 

Gutter 15 spilte sin første og eneste kamp for dagen mot arrangørklubben Frederikshavn. Gutta viste ingen nåde og slo våre danske venner 3-1. En meget god start på årets turnering. 

Gutter 16 møtte Store Bergan IL i sin første kamp. Dessverre for våre gutter ble laget fra Sandefjord for sterke. Resultatet ble 1-3 i denne kampen. 

Gutter 17 har i dag spilt to kamper. Første kampen var motstanderen Ålgård FK. Guttene spilte en solid kamp, og vant 3-0. Kampen etter var det klart for å møte det amerikanske laget Toca Juniors FC. Her sikret de er drømmestart på turneringen med seier 2-0. 

Gutter 18 åpnet dagen mot Gressvik IF. Et lag som holder til ved Fredrikstad. Denne kampen vant våre gutter 2-1. I den andre kampen for dagen møtte de det danske laget Understed IF. Dette ble overkjøring, hvor kampen endte 8-0.

Med dette er kampdag 1 av Cup No. 1 over. En dag med mange seire og gode prestasjoner. I morgen er vi klare for en ny dag med flere kamper. Heia FK Toten!