Toten-akademiet har hatt god aktivitet gjennom vinteren

 Det har vært full rulle på Toten-akademiet gjennom vinteren. Toten-akademiet er fotballtilbudet vårt for de som ønsker mer trening utover det ordinære treningstilbudet i egen klubb. Tilbudet er åpent for gutter og jenter i barneskolealder, fra 3. - 7. klasse, og er uavhengig av klubbtilhørighet.

Gjennom vinteren har det vært mellom 35-50 påmeldte per måned og selv med utfordrende vær med både mye snø og delvis kalde perioder har vi klart å gjennomføre på en god måte. De dagene det har vært for kaldt/store nedbørsmengder har vi flyttet treningen inn i Totenhallen. 


Sjefsinstruktørene Sander Harefallet og Håkon Svellet fra A-laget har, sammen med instruktører fra J17 og G19, hatt god kontroll og sørget for effektiv gjennomføring av treninger med fokus individuelle ferdigheter og 1-vs-1 og 2-vs-2 spillsituasjoner. Med mange touch på ballen for den enkelte spiller har det vært god fremgang å spore blant deltakerne. 


Hver måned har vi avsluttet med Champions League-turnering hvor vi har delt inn i to større grupper som spiller internturnering i 2-vs-2 format.


Toten-akademiet vil fortsatt være åpent utover våren, hver fredag fra kl. 14.00-16.30. Det er for øyeblikket ledige plasser og det er mulig å melde seg på via link under, evt. ta kontakt med Steffen Sommerstad (95260680 eller sport@fktoten.no) ved eventuelle spørsmål. 


Akademiet har følgende program:


14.00 - 14.15: Oppmøte klubbhuset til FK Toten på ØTIP 

14.15 - 14.45: Enkel ettermiddagsmat før trening

14.45 - 15.00: Klargjøring / oppvarming

15.00 - 16.00: Trening på ØTIP

16.00 - 16.30: Hentetid m/kaffe til de voksne


Deltakerne kommer seg til ØTIP selv. Pris per mnd. er 500,-.


Påmelding, klikk her → Link til påmelding


Vi er ellers godt i gang med en ny periode etter påske og ser frem til å fortsette utviklingen utover våren!


God stemning etter månedsavslutning og gjennomført Champions League-turnering


Fokus på teknikkøvelser