FK Toten scoringsupporter 2024

Bli med og vis din støtte som supporter ved å delta i Scoringsupporter 2024. Gjør du det er du samtidig med i trekningen om å vinne et gavekort på 2.500 i Lena Handelsstand. Fjorårets vinner ble Marthe Aass. 


Reglene er enkle: FK Toten scorer - du støtter klubben i ditt hjerte med et valgfritt beløp. Samtidig er du med i trekningen av premien etter endt sesong. Klikk på lenken under for å delta. 


Slik kan du delta i Scoringsupporter 2024:

  1. Skriv inn navn til privatperson eller organisasjon/bedrift.

  2. Deretter legger du inn hvilken sum du ønsker å bidra med pr. FK Toten-scoring. Man kan velge å delta med 5, 10, 20, 30, 50, 100, 250 eller 500 kroner pr. mål FK Toten scorer i 4. divisjon. Alle bidrag hjelper!

  3. Etter sesongslutt vil det sendes et Vipps-krav til den aktuelle personen/bedriften, eventuelt fakturert dersom det er ønskelig. Du blir kun belastet for kampene som spilles etter du har registrert deg.


Sesongpremien trekkes etter siste serierunde. Vinneren trekkes blant alle deltagere i Scoringsupporter. For hver spillerunde du deltar i, mottar du et lodd. Så vinnersjansen øker jo tidligere du deltar i Scoringsupporter 2024. Vinnerne kontaktes på telefon.


KLIKK HER FOR Å BLI MED


Takk for at du støtter klubben i ditt hjerte ❤️