Endelig sesongavslutning igjen!

Etter to år med korona-opphold var det endelig duket for den tradisjonsrike sesongavslutningen for alle klubbens lag i kantina på Lena VGS tirsdag 29. november. Dette er en fin begivenhet hvor alle aktive spillere, trener og lagledere i klubben deltar. I tillegg blir spillere som skal inn i FK Toten kommende sesong invitert med på sesongavslutningen. I år gjaldt dette forrige sesongs Kapp/Lena J15 og Kapp/Lena G14. 


Etter at klubbens leder, Rune Østhus, hadde ønsket velkommen var først på programmet en uformell hyllest og avtakking av Pål Tallerud som har vært en kjemperessurs for klubben i mange år. For å lose oss gjennom dette hadde vi god hjelp av vår speaker og ildsjel Magnus Aass. Tida til Pål i FK Toten ble oppsummert på fin måte. Takk, Pål!


Videre ble det utdeling av premier fra årets loddsalg før pizza fra Pizzabakeren ble servert. Etter mat og drikke var det tid for kveldens høydepunkt for mange; sesongoppsummering og utdeling av individuelle priser. Prisene som ble delt ut for de respektive lagene var Årets Toppscorer, Årets Medspiller, Årets Fremgangspris og Årets Spiller. 


Årets prisvinnere var:


G16:

Årets Toppscorer: Henrik Sulland-Sandvik

Årets Medspillere: Amund Taralrud Flesvik og Kasper Fløgum

Årets Fremgangspris: Simon Østhus og Sverre Trovåg Engh 

Årets Spillere: Alfred Halvorsrud Jensen og Håkon Kobberstad


G19/5.div:

Årets Toppscorer G19: Isak Strandbakken Blien

Årets Toppscorer 5. div: Daniel Kraska

Årets Medspiller: Marcus Granlund Bergby

Årets Fremgangspris: Martin Forø Kjelstad

Årets Spiller: Marcus Granlund Bergby


3. div:

Årets Toppscorer: Daniel Kraska

Årets Medspiller: Trond Aass

Årets Fremgangspris: Mads Wainwright Hveem

Årets Spiller: Håkon Svellet


Vi gratulerer til årets prisvinnere! 


I tillegg til disse prisene ble de respektive trener- og laglederteamene, våre ildsjeler rundt anlegg og arrangement og FK Toten Stars takket av for en fantastisk innsats gjennom sesongen 2022! Hele kvelden ble det spilt av bilder fra sesongen som vår klubbfotograf, Lena Kolner, har tatt i løpet av sesongen. Takk, Lena!


Som klubb var det veldig kjekt å se over 100 aktive ungdommer og voksne samlet samme kveld. Vi gleder oss til å ta fatt på neste sesong!


Her følger noen bilder fra kvelden:


Leder, Rune Østhus, ønsker velkommen


Leder, Rune Østhus, ønsker velkommenSportslig leder, Steffen Sommerstad, takker Pål Tallerud for en fantastisk innsats sammen med Magnus Aass


Prisutdeling G16


Prisutdeling G16


Prisvinnere G16


Prisutdeling G19


Prisvinnere G19/5. div


Prisvinnere 3. div


FK Toten Stars sammen med lagleder Jo Solberg


Aleksander Moe Aass og Rune Østhus


Anlegg og arrangement ved Magnus Aass, Terje Moe og Ola Øfstbø