Kamil forlenger for to år med FK Toten

Vi er veldig fornøyd med å ha signert avtale med Kamil Olsztynski som keeper på A-laget og keepertrener for yngres keeperne våre de kommende to sesongene. Forutsetningen for sesong nummer to er at vi spiller 3. divisjon også i 2022, og det er både vår og Kamil sin klare målsetning. Kamil har som mange vet lang erfaring som keeper, fra yngres landslag i Polen, fra klubber på høyt nivå i både Polen og Finland, han har trent med Lillestrøm, Vålerenga og Start, og i Norge har han spilt for både Gjøvik FF, Lørenskog, Grorud og Gjøvik-Lyn.

I tillegg til å være keeper på A-laget skal Kamil være trener for yngres keeperne i FK Toten sammen med Erik Gran. Utover dette legger vi opp til at han fortsatt skal kunne ha oppdrag som keepertrener i Lørenskog Idrettsforening og hos Wang Toppidrett Romerike. 

Kamil har fortsatt ambisjoner med fotballen, han er profesjonell i alt han gjør, og stiller samtidig krav til alle rundt seg. Dette passer oss glimrende nå når vi har tatt steget opp et nivå til Norsk Tipping-ligaen. Kamil er i tillegg en veldig trivelig fyr og en skikkelig fargeklatt i A-lagsgruppa vår. 

Vi ser fram til å ha Kamil på laget i to år framover, og gleder oss veldig til den kommende sesongen!