Fotballskole 19. - 22. juni

 FK TOTEN INVITERER TIL SYLJUÅSEN FOTBALLSKOLE 19. - 22. JUNI

Vi i FK Toten gjentar suksessen fra foregående år og arrangerer fotballskole for barn i alderen 8 til 14 år mandag til torsdag den første uka av sommerferien. 


Fotballskolen foregår ved Østre Toten Idrettspark kl. 09.00 til 15.00 mandag 19. til torsdag 22. juni. Det blir matpause i klubbhuset vårt midt på dagen, og innlagte pauser underveis i løpet av dagen. Deltakeravgiften er som tidligere 990 kr. for de fire dagene. Dette inkluderer mat og drikke alle dager, samt t-skjorte og drikkeflaske til hver av deltakerne.


Lars Johan Kollshaugen, trener for vårt a-lag i 4. divisjon og lærer ved Grande skole, er hovedansvarlig for fotballskolen på samme måte som i fjor. Lars Johan vil også i år ha med seg spillere fra A-laget og spillere fra G19, J17 og G16 i gjennomføringen. I tillegg vil øvrige trenerressurser i klubben være tilstede i løpet av uken. I år som i fjor blir det en egen gruppe for jentedeltakere på fotballskolen.


Steffen Sommerstad er kontaktperson hos oss for det praktiske rundt fotballskolen, mens John Anders Hoel er kontaktperson for påmeldingene. Påmelding skjer på linken til Superinvite under, der du før du melder på kan lese litt mer om fotballskolen vår. I registreringen av deltakerne angis det ønsket størrelse på t-skjorte. For at vi skal kunne bestille riktig antall drikkeflasker, samt riktig størrelse på t-skjorte til alle, håper vi å få inn påmeldingen din senest TORSDAG 1. JUNI.


Link til Superinvite


Vi håper å se deg på fotballskolen vår i juni!Tusen takk til vår samarbeidspartner Syljuåsen - lokalentreprenøren i Mjøsområdet - som er med å legge til rette for et godt aktivitetstilbud for barn og unge i lokalsamfunnet!