Trenerkabalen på plass for de neste sesongene for vårt A-lag

Etter at Pål Tallerud ga seg som hovedtrener i sommer har Lars Johan Kollshaugen ledet laget med støtte fra Geir Grønstad og Kristian Aspelin som frem til i sommer har hatt ansvar for juniorlaget vårt. Det er med glede at vi nå kan meddele at vi har fått på plass en permanent løsning for vårt A-lag.

Geir Grønstad har med stort engasjement takket ja til en treårs avtale som hovedtrener for FK Toten. Sammen ved sin side får han Lars Johan Kollshaugen som også er toppmotivert til å fortsette jobben med å utvikle spillergruppen og laget videre. Vi som klubb er veldig godt fornøyd med at vi har to unge trenere som har ambisjoner på klubbens, lagets og egne vegner.

Geir har mange års erfaring fra treneryrket etter sesongene med A-laget til Redalen og vårt juniorlag. Geir sin utvikling som trener har imponert oss og hans ambisjoner og engasjement på vegne av klubben har vært viktig i vårt valg. I tillegg til sin praktiske trenererfaring er han også godt i gang med formell trenerutdanning - noe vi som klubb vil legge til rette for i fortsettelsen. Geir er til daglig lærer på Lena Ungdomsskole.

Lars Johan Kollshaugen er et kjent fjes for de som følger FK Toten. Etter at han la opp som spiller i fjor høst ble han ansatt som assistenttrener under Pål Tallerud før han fikk hovedansvaret i høstsesongen. Vi er veldig godt fornøyd med utviklingen til Lars Johan og er glad for at det første året som trener har gitt mersmak til å videreutvikle seg som trener.

Geir og Lars Johan er allerede godt i gang med forberedelse til neste sesong og det er en toppmotivert nytilsatt hovedtrener som deler sine tanker om planene fremover:

Personlig er jeg supermotivert for å jobbe med dette prosjektet. Et prosjekt som ikke bare er en brannslukking inn mot neste år, men noe som skal fungere godt også på sikt. Sportslig så ønsker jeg at vi skal finne tilbake til en klar identitet etter en litt tung sesong. Det starter på treningsfeltet, hvor det skal være et engasjement og en råskap rundt det å utvikle seg som enkeltspiller og som lag. Det skal utvikles en stolthet, slik at vi kan være de forbildene vi ønsker å være for de yngre. Og like viktig er det at det skal være gøy med fotball. For spillere, for oss rundt laget og klubben, og for alle som følger oss fra sidelinjen.

Med dette engasjementet gleder vi oss til fortsettelsen og vi kan ikke vente med å sette i gang neste sesongsforberedelser for fullt på feltet etter noen uker med pause i november!


Lars Johan Kollshaugen til venstre og Geir Grønstad til høyre.