Syljuåsen Fotballskole

FK TOTEN INVITERER TIL SYLJUÅSEN FOTBALLSKOLE 20. - 23. JUNI

Vi i FK Toten gjentar suksessen fra foregående år og arrangerer fotballskole for barn i alderen 8 til 14 år mandag til torsdag den første uka av sommerferien. 

Fotballskolen foregår ved Østre Toten Idrettspark kl. 09.00 til 15.00 mandag 20. til torsdag 23. juni. Det blir matpause i klubbhuset vårt midt på dagen, og innlagte pauser underveis i løpet av dagen. Deltakeravgiften er som tidligere 990 kr. for de fire dagene. Dette inkluderer mat og drikke alle dager, samt fotball, T-skjorte og drikkeflaske til hver av deltakerne.

Lars Johan Kollshaugen, assistenttrener for vårt a-lag i 3. divisjon og lærer ved Grande skole, er hovedansvarlig for fotballskolen på samme måte som i fjor. Lars Johan vil også i år ha med seg andre spillere fra A-laget og juniorlagene våre i gjennomføringen.
I tillegg vil det eldste jentelaget (J15) i Kapp/Lena stille som instruktører.

Silje Taralrud Flesvik er kontaktperson hos oss for det praktiske rundt fotballskolen, mens John Anders Hoel er kontaktperson for påmeldingene. Påmelding skjer på linken til Superinvite under, der du før du melder på kan lese litt mer om fotballskolen vår. I registreringen av deltakerne angis det ønsket størrelse på T-skjorte og ball. For at vi skal kunne bestille riktig antall fotballer og drikkeflasker, samt riktig størrelse på T-skjorte til alle, håper vi å få inn påmeldingen din senest TORSDAG 2. JUNI.

Link til Superinvite

Vi håper å se deg på fotballskolen vår i juni!

Tusen takk til vår samarbeidspartner Syljuåsen - lokalentreprenøren i Mjøsområdet - som er med å legge til rette for et godt aktivitetstilbud for barn og unge i lokalsamfunnet!