FK Toten scoringsupporter 2022

 


Bli med og vis din støtte som supporter ved å delta i Scoringsupporter 2022. Gjør du det er du samtidig med i trekningen om å vinne et gavekort på 2.500 i Lena Handelsstand.

Reglene er enkle: FK Toten scorer - du støtter klubben i ditt hjerte med et valgfritt beløp. Samtidig er du med i trekningen av premien etter endt sesong. Klikk på lenken under for å delta. 

Slik kan du delta i Målklubben:
Skriv inn navn til privatperson eller organisasjon/bedrift.
Deretter legger du inn hvilken sum du ønsker å bidra med pr. FK Toten-scoring. Man kan velge å delta med 10, 20, 30, 50, 100, 250 eller 500 kroner pr. mål FK Toten scorer i Norsk Tipping-ligaen. Alle bidrag hjelper!
Etter sesongslutt vil det sendes et Vipps-krav til den aktuelle personen/bedriften, eventuelt fakturert dersom det er ønskelig. Du blir kun belastet for kampene som spilles etter du har registrert deg.

Sesongpremien trekkes etter siste serierunde. Vinneren trekkes blant alle deltagere i Scoringsupporter. For hver spillerunde du deltar i, mottar du et lodd. Så vinnersjansen øker jo tidligere du deltar i Scoringsupporter 2022. Vinnerne kontaktes på telefon.

Takk for at du støtter klubben i ditt hjerte ❤️