FK Toten fotballskole 21.-24. juni


Vi i FK Toten gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer fotballskole for barn i alderen 8 til 14 år mandag til torsdag den første uka av sommerferien. Vi innretter oss selvfølgelig etter alle gjeldende smittevernregler, og sørger på samme måte som i fjor sommer for at gjennomføringen skjer på en sikker og trygg måte.

Fotballskolen foregår ved Østre Toten Idrettspark kl. 09.00 til 15.00 mandag 21. til torsdag 24. juni. Det blir matpause i klubbhuset vårt midt på dagen, og innlagte pauser underveis i løpet av dagen. Deltakeravgiften er som tidligere 990 kr. for de fire dagene. Dette inkluderer mat og drikke alle dager, samt fotball, T-skjorte og drikkeflaske til hver av deltakerne.

Lars Johan Kollshaugen, siste sesongs toppscorer i 4. divisjon og lærer for sjuende trinn ved Grande skole, er hovedansvarlig for fotballskolen på samme måte som i fjor. Lars Johan vil også i år ha med seg andre spillere fra A-laget og juniorlagene våre i gjennomføringen. Nytt av året er at vår glimrende keepertrener Kamil Olsztynski, som også er keeperansvarlig i Lørenskog IF og Wang Toppidrett Romerike, vil ha en egen keeperskole som en del av fotballskolen vår. Keeperskolen foregår på formiddagen de 3 første dagene av uka, resten av opplegget blir det samme som for de øvrige deltakerne ved fotballskolen.

Silje Taralrud Flesvik er kontaktperson hos oss for det praktiske rundt fotballskolen, mens John Anders Hoel er kontaktperson for påmeldingene. Påmelding skjer på linken til Superinvite under, der du før du melder på kan lese litt mer om fotballskolen vår. I registreringen av deltakerne angis det om spilleren ønsker å delta på keeperskole, og i tillegg ønsket størrelse på T-skjorte. For at vi skal kunne bestille riktig antall fotballer og drikkeflasker, samt riktig størrelse på T-skjorte til alle, håper vi å få inn påmeldingen din senest TORSDAG 3. JUNI.


Vi håper å se deg på fotballskolen vår i juni!

Hilsen Lars Johan og Kamil