Felles treningskveld på Fauchaldplassen

Onsdag 16. september arrangerte Kapp IF og FK Toten i samarbeid en felles treningskveld på Fauchaldplassen for alle lagene i Kapp IF. Trenere og spillere fra A-laget og juniorlaget til FK Toten ledet treningene for de ulike gruppene, med god støtte fra trenerne i Kapp IF.

Totalt deltok nesten 100 unge fotballspillere på treningene denne kvelden. Deltakerne ble fordelt på 6 grupper, og gjennomførte treningsøkter basert på temaene fra fotballskolen FK Toten arrangerte på Østre Toten Idrettspark i august måned. Et av mange populære innslag var keepergruppa, der keepertrener Erik Gran sammen med Henrik Larsstuen og Magnus Bjerkeengen fra guttelaget veiledet de mange keepertalentene i Kapp.

Det var stor aktivitet på Fauchaldplassen denne kvelden, en sur høstvind la ingen demper på humøret, både innsatsen og stemningen var på topp hele kvelden igjennom. Vi håper og tror at et tiltak som dette kan friste til gjentakelse også neste år, både for spillere og trenere i Kapp IF og for instruktørene fra FK Toten. Vi i FK Toten ønsker alle lagene i Kapp IF lykke til med resten av sesongen!

Her er noen utvalgte bilder fra treningskvelden på Kapp: