Vellykket fotballskole med stor deltakelse

FK Toten arrangerte den siste uka før skolestart fotballskole på det nye kunstgresset ved Østre Toten Idrettspark. Oppmøte, informasjon og spisepauser foregikk i det nye klubbhuset vårt. Steffen Hjelmtvedt og Pål Tallerud var hovedansvarlige for det faglige opplegget og gjennomføringen, mens Audun Solheim, Odd Erik Sundbakken, Håkon Svellet, Lars Håkensbakken og flere spillere fra både A-lag og juniorlag var innom som instruktører. Mange takk til dere alle for at dere bidro til at fotballskolen ble så bra som den ble. 

Takk også til damene som stilte opp på kjøkkenet og serverte brødskivelunsj til deltakerne tirsdag, onsdag og torsdag, samt til Raufoss Fotball for glimrende samarbeid om turneringsdelen på Nammo stadion på fredagen. Takk også til hovedsponsorene for fotballskolen Totens Sparebank og Lions Club Østre Toten, til Toresen Sport for leveranse av baller og trøyer, og til Goman Kjelstad og Kiwi Lena som leverte mat og drikke til de 42 deltakerne. 

Tilbakemeldingene fra deltakerne og foreldrene deres var veldig gode, så sannsynligheten er stor for at vi kjører et tilsvarende opplegg også neste år. Vel møtt da, både til dere som deltok i år og til nye deltakere!