Fotballskole i høstferien

Vi i FK Toten gjentar suksessen fra i juni og arrangerer fotballskole for barn i alderen 8 til 14 år mandag til torsdag i høstferien. Vi innretter oss som vanlig etter alle gjeldende smittevernregler, og sørger på samme måte som tidligere for at gjennomføringen skjer på en sikker og trygg måte.

Fotballskolen foregår ved Østre Toten Idrettspark kl. 09.00 til 15.00 mandag 11. til torsdag 14. oktober. Det blir matpause i klubbhuset vårt midt på dagen, samt innlagte pauser underveis i løpet av dagen. Deltakeravgiften er som tidligere 990 kr. for de fire dagene. Dette inkluderer mat og drikke alle dager, samt treningstrøye/-genser og drikkeflaske til hver av deltakerne. Deltakerne tar denne gangen i utgangspunktet med seg egen fotball, men de som ønsker å bestille ny ball til rabattert pris kan gjøre dette i påmeldingen til fotballskolen.

Lars Johan Kollshaugen, som spiller på A-laget vårt i Norsk Tipping-ligaen og er lærer ved Grande skole, er på samme måte som i juni hovedansvarlig for fotballskolen vår. Lars Johan vil også denne gangen ha med seg andre spillere fra A-laget og juniorlagene våre i gjennomføringen. Silje Taralrud Flesvik er kontaktperson hos oss for det praktiske rundt fotballskolen, mens John Anders Hoel er kontaktperson for påmeldingene.

Påmelding skjer på linken til Superinvite under, der du før du melder på kan lese litt mer om fotballskolen vår. I registreringen av deltakerne angis ønsket størrelse på treningstrøye/-genser, samt evt. bestilling av fotball. For at vi skal kunne bestille riktig størrelse på treningstrøye/-genser til alle, samt riktig antall drikkeflasker og fotballer, håper vi å få inn påmeldingen din senest MANDAG 20. SEPTEMBER. Ved fotballskolen i juni ble vi fulltegnet lenge før påmeldingsfristen, og siden vi i høstferien har noe mindre kapasitet mht. antall deltakere enn i juni, blir det "først til mølla" også denne gangen.

Link til Superinvite

Under ser du noen bilder fra fotballskolen vår i juni. Vi håper å se deg på fotballskolen vår i høstferien!